Ariel bvba

  • Arielbvba huisstijl

Naast Ariel nv met facilitaire diensten voor de B-to-B-sector, is er ook Ariel bvba voor thuisdiensten. Bij Ariel bvba kan je terecht voor huishoudhulp bij je thuis, van schoonmaken, ramen lappen, wassen en strijken tot maaltijden bereiden en boodschappen doen. Dit alles kan gebeuren binnen het dienstenchequesysteem.

Het logo en de huisstijl van Ariel bvba zijn volledig ontworpen naar analogie met dat van Ariel nv. Enkel qua kleur hebben we gekozen voor een nieuwe basiskleur. Het blauwe van Ariel nv werd vervangen door een felroze kleur.

Voor Ariel thuisdiensten maakte Phobos & Actor een opvallende vierkante bedelingsfolder. Zo vrij als een vogel, een luchtige folder die je doet mijmeren over al wat je kan doen in je vrije tijd als je het huishouden kunt uitbesteden. Een to do-lijst waar de huishoudelijke taken allemaal al aangevinkt zijn, die neemt Ariel immers met plezier van je over, en nu kun je aanvinken waar je echt zin in hebt: eindelijk een cursus starten, een nieuw recept uitproberen, relaxed thuiszitten met de kinderen, … Op de laatste pagina krijg je instructies om zelf een origami-vogel te plooien, als je tijd hebt tenminste. De folder werd bedeeld via De Post.

De website van Ariel thuisdiensten werd ontworpen naar analogie met de website voor de facilitaire diensten. We kozen voor passende beelden en een vlotte tekst, waardoor ook de thuisdiensten op een frisse en leuke manier vertegenwoordigd zijn op het web.